Közösségfejlesztő Pályázat 2024.

Március végén meghirdettük az idei első pályázatunkat, amely kifejezetten a gyermekotthoni közösségek megerősítésére irányul. A pályázattal abban szeretnénk segíteni a gyermekotthonok munkatársait, hogy meg tudják valósítani azokat az ötleteiket, amelyekről úgy érzik, tapasztalják, hogy érdekelheti a gyerekeket. A különböző projektek létrehozása olyan közös élményt jelenthet a közösség tagjai számára, amely előmozdíthatja az erősebb kötődést akár a gyerekek közötti, akár a gyerek-felnőtt kapcsolatokban. A mindennapi rutinokból kiemelkedve, egy olyan tevékenységben működhetnek együtt, amely közös célt és sikereket ad számukra, ezáltal egy kollektív pozitív megélést biztosítva minden résztvevőnek. Ennek köszönhetően a gyermekotthoni közösségek képessé válhatnak kezdeményezni és létrehozni közös ötleteket a jövőben is.

Részletes pályázati kiírás