MOSOLYPROGRAM

A szakmai megsegítés mellett a mindennapi nehézségek megkönnyítésére az Alapítvány olyan támogatásokat is megvalósít, melyek célja, elsősorban a gyermekek öröme és mosolya.

Karácsonyi ajándékozás – 2020. december

Karácsonyi adomány – 2020. december
A Gattyán Alapítvány idén is, több mint 100 gyermekotthon részére állított össze karácsonyi ajándékcsomagot, és a gyermekek mellett az áldozatos munkát végző nevelőkről sem feledkeztünkk meg. A legnagyobb és igazán szívből jövő ajándék az, amelynek elkészítésében mi magunk is részt veszünk, éppen ezért gondosan kiválogatott és kollégáink által csomagolt ajándékokat állítottunk össze, mintegy 3000 gyermeknek.

SOS Gyermekfalvak támogatás – 2020. május

2020 tavaszán az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa élelmiszer gyűjtést kezdeményezett. Az akcióhoz a Gattyán Alapítvány is jelentős pénzadománnyal hozzájárult. Megtisztelő, hogy egy ilyen nagy múltú szervezetnek segíthettünk.

Élelmiszeradomány 2020. április

Élelmiszer adomány – 2020. április
Ezúttal Alapítványunk több mint 100 gyermekotthonnak – 35 Pest megyei és 69 vidéki intézménynek – adományozott prémium minőségű száraz élelmet mintegy 20 millió forint értékben.

Millipop karácsony – 2019 december

Millipop Karácsony – 2019. december
A 2019-es karácsonyi rendezvényt a Millipop Játszóházban tartottuk, ahol közel 400 kisgyermeknek kedveskedtünk. A gyerekek nagyon élvezték a helyszín adta változatos programokat, amelyet a nap végén a Mikulás érkezése és ajándékosztás még jobban színesített, még emlékezetesebbé tett.

Aquapark nagy csobbanás – 2019. július

Aquapark Nagy csobbanás – 2019. július
Ezen a forró nyári napon mintegy 300 gyermeket láttunk vendégül, akik az ország több pontjáról, különbőző gyermekotthonokból érkeztek a Mogyoródi Aquarénába. Az élményparkban a gyerekek egy teljes napon keresztül élvezhették a másfél kilométer hosszú csúszdapályákat, medencéket, valamint emellett Teqball versennyel, személyre szóló ajándékokkal és finom ételekkel fogadtuk őket, színesítettük a programot.

Il Bacio Karácsonyi jótékonysági rendezvény – 2018. december

Il Bacio Xmas Charity Event – 2018. december
A karácsonyi jótékonysági rendezvényünknek az Andrássy úti Il Bacio di Stile épület adott helyszínt, ahova mintegy 300 kisgyermek érkezett az ország különböző pontjairól. Az egésznapos változatos programok mellett bűvészműsorral, gyerekzenekarral és finom falatokkal fogadtuk az otthonokból érkező vendégeinket, valamint a délutáni órákban ellátogatott hozzánk a Mikulás is, aki szuper ajándékcsomagokkal lepte meg a gyerekeket. A tárgyi ajándékokon felül az eseményen résztvevő gyermekotthonokat, illetve az Ökumenikus Segélyszervezetet is nagyobb összegű pénzadománnyal segítettük, hogy ezáltal még szebbé varázsoljuk számukra az ünnepeket.