Sport

A cégcsoport tulajdonában lévő Teqball sportinnováció – mely magyar fiatalok világhírű találmánya – remek lehetőséget teremt a sportolás mellett, a közösségépítésben és az egészséges életmódra való nevelésben. Az asztalitenisz és a futball ötvözetéből született játék, amelyben focilabdával a speciálisan kialakított Teqball asztalon játszanak a játékosok. Az Alapítvány az elmúlt évben 70 Teqball asztalt ajándékozott a gyermekotthonok részére, mellyel célja, az Intézményen belüli sportélet elősegítése és fellendítése.

Tovább olvasom

A 70 sporteszköz, jelenleg is több száz gyermek mindennapi sportolását teszi lehetővé. A jövőben kifejezett cél a Teqball játék minél szélesebb körű megismertetése és megszerettetése a gyerekekkel: Teqball edzések, versenyek és táborok megvalósításával, melyek a testi és mentális egészséget egyaránt támogatják.

Kiemelt támogatói adomány – 2021. június

Kiemelt támogatóink nagyértékű adománnyal járulnak hozzá Alapítványunk munkájához. A támogatás termék, szolgáltatás vagy pénzadomány formájában is megvalósulhat. A társadalmi felelősségvállalás nemes cél, így mindig örömmel tölt el bennünket amikor ennek mentén újabb együttműködő és segíteni szándékozó partnerrel találkozunk.

Tovább olvasom

Ezúttal a budapesti Gyöngyvirág gyermekotthonnak segíthettünk közös erővel, hogy megvalósulhasson intézményükben egy Teqball pálya létesítése, mely remek lehetőséget teremt a sportolás mellett, a közösségépítésben és az egészséges életmódra való nevelésben.
Ezúton is köszönjük a nagylelkű támogatást a Betonút Mester Kft. és Épület-Forma Kft.-nek, az összefogásukból megvalósult Teq pálya megépítését.

TEQBALL ASZTAL ADOMÁNYOZÁSA – 2020. április

60 db Teqball asztal adományozása országszerte – 2020. április
Fontos számunkra, hogy az otthonokban élő gyermekeknek lehetősége legyen a tanulás mellett egy kis kikapcsolódásra, sportolásra, feltöltődésre. Éppen ezért mintegy 60 intézménybe szállítottunk Teqball asztalt és leptük meg az ott lakókat a magyar sportinnovációval. Az első átadás alkalmával Gattyán György személyesen tanította a kicsiket lábfocizni, azaz teqballozni.

Teqball pályázat és Teqball sport nap – 2020. február

Az Alapítvány céljaiban is megfogalmazottak szerint elkötelezettek vagyunk az állami gondoskodásban élő gyermekek sportolási lehetőségeinek bővítésében, illetve az egészséges életmódra való nevelésben. Ennek szellemében alapítványunk pályázatot hirdetett a budapesti gyermekotthonok között 10 darab Teqball asztal elnyerésére.
Tovább olvasom
Így 2020. február 23-án a budapesti Elek Gyula Arénában a Gattyán Alapítvány és a Teqball közös szervezésű élménynapot tartott, ahol a pályázatban nyertes otthonokat hívtuk meg egy mozgalmas sportnapra, hogy a Teqball profi trénereivel valamint a Ferencváros ladbarúgó csapat profi játékosaival együtt próbalják ki az asztalon játszható különböző sportágakat.

Teqball nyári tábor – 2019. augusztus

Alapítványunk jóvoltából néhány kiválasztott – állami gondoskodásban élő tehetséges fiatal – is részt vett a Teqball első – kis létszámban megszervezett – nyári táborában a budapesti Aquaworld-ben, ahol egy élménydús hetet tölthettek el együtt a gyerekek elsajátítva a sport minden fortélyát.