Adományozás

Hiszünk benne, hogy a kiszolgáltatott sorsú gyermekek életét törődéssel, szeretettel és szakmai programok megvalósításával együttesen lehet jobbá tenni. A szervezett programok és szolgáltatások komoly pénzügyi erőforrást igényelnek. Az Alapítvány egyik célkitűzése ezeknek a pénzügyi forrásoknak a biztosítása és bővítése. A siker elérése csak részben az Alapítvány egyszemélyes törekvése, ez a munka közös érdekünk, mindannyiunk felelőssége.

Tovább olvasom

Támogatásra kérünk minden olyan magánszemélyt vagy vállalkozót, aki felelősséget érez a társadalom „elesett” rétegeiért és ezen belül is elsősorban a gyermekekért. Biztosak vagyunk abban, hogy sok olyan jószándékú támogatót találunk, akik különböző módon, különböző mértékben hozzájárulnának a rendelkezésre álló Alapítványi vagyon további anyagi vagy akár természetbeni forrásainak bővítéséhez. Együttműködő partnereink pedig szakmai tudásukkal járulhatnak hozzá a gyermekek támogatásához.

Adomány összege:
A pénzem vagy az érték nem megfelelő (forint esetén kérjük ne adjon meg tizedes értéket)
HUF
EUR

ADATTOVÁBBÍTÁSI NYILATKOZAT

Tudomásul veszem, hogy a Gattyán Alapítvány (1101 Budapest, Expo tér 5-7.) adatkezelő által a www.gattyanalapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, tekinthető meg.

KIEMELT TÁMOGATÁS

Kiemelt támogatóink nagyértékű adománnyal járulnak hozzá Alapítványunk munkájához. A támogatás termék, szolgáltatás vagy pénzadomány formájában is megvalósulhat. Ha bármilyen módon segíteni kívánja munkánkat, kérjük olvassa el: Kiemelt támogatói feltételek.

Tovább olvasom

KIEMELT TÁMOGATÓINK

 

Együttműködő partner

Együttműködő partnereink szakmai támogatásukkal járulnak hozzá Alapítványunk munkájához. Szakmai tudásmegosztás és közös cél mentén vezérelve hiszünk közösen egy jobb jövőben. Amennyiben együttműködő partnerként kívánja munkánkat segíteni, kérjük ide kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot.
Tovább olvasom

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

 

SZAKMAI KUTATÁS

Az Alapítvány szemlélete, hogy a hatékony segítségnyújtás alapja a szakmai megalapozás. Ennek elősegítésére a 2020-2021. évben országos felmérés keretében térképezte fel a gyermekvédelem rendszerén belül a gyermekotthonokban élő gyermekek oktatási részvételét, jelenlegi végzettségüket, továbbtanulási terveiket és tanulással, munkával kapcsolatos jövőképüket.