Teqball videóverseny – Magyarbánhegyesi Lakásotthonok – 2022. június

Júniusban meglátogattuk a sportprogramunkhoz kapcsolódó videóversenyen aktívan szereplő otthon lakóit Békés megyei Magyarbánhegyesen.  Ez a kis település a Viharsarok dél-békési részén fekszik, ahol a két lakásotthonban 10-10 gyermeknek biztosítanak ellátást. A lakásotthonok egymástól csak néhány perces sétára vannak, ezért a gyerekek igazán szoros közösséget alkotnak. A Teq sportokkal kapcsolatos videókat is együttes erővel és igazán lelkesen készítették. A rendszeres részvételért cserébe a nyereményüket ők választhatták ki. A választásuk egy kerti medencére esett, ezért mindkét lakásotthon kapott egyet-egyet.
Jó volt látni a gyerekek örömét, különösen, hogy egy igazán forró, nyári napon érkeztünk meg az ajándékukkal. Miután megmutatták az otthonukat és beszélgettünk már izgatottan várták, hogy minél előbb használatba vegyék a jutalmukat.  Reméljük, hogy azóta is jó szolgálatot tesznek a medencék, tartalmasabbá téve a gyerekek szünidejét.
Bízunk benne, hogy a Teq sportokat továbbra is örömmel gyakorolják és sok ügyes videót láthatunk még tőlük!

SZAKMAI KUTATÁS

Az Alapítvány szemlélete, hogy a hatékony segítségnyújtás alapja a szakmai megalapozás. Ennek elősegítésére a 2020-2021. évben országos felmérés keretében térképezte fel a gyermekvédelem rendszerén belül a gyermekotthonokban élő gyermekek oktatási részvételét, jelenlegi végzettségüket, továbbtanulási terveiket és tanulással, munkával kapcsolatos jövőképüket.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

KIEMELT TÁMOGATÓINK