Teqball Sportprogram – 2023

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Teqball egyre nagyobb sikernek örvend a gyermekotthonokban élő fiatalok körében. Bízunk benne, hogy ez a lendület csak még inkább növekszik az idei programok mentén is.

A tavalyi évben a Gattyán Alapítvány által szervezett Gyermekotthonok közti Teqball kupák legeredményesebb versenyzőit leigazolta az Infinity Teqball Sportgyesület, és azóta is lelkesen járnak edzésre a gyerekek az ország különböző városaiban. A kecskeméti, budapesti és bicskei gyerekek megkapták versenymezeiket és nagyon készülnek első megmérettetésükre, amelyre április végén kerül sor az Országos Teqball Bajnokság junior versenyén.

Teqball edzői programunk is folytatódik ebben az évben is, és reményeink szerint egyre több gyermekotthonba tudunk edzőket irányítani, a sportra és az egészséges életmódra való nevelés jegyében. Jelenleg az időjárás miatt a tornateremmel rendelkező intézményekben zajlanak az edzések és a Teqball budapesti székhelyén. Alapítványunk minden szerdán Teqball gyakorlási lehetőséget biztosít a  budapesti és környékbeli intézményekben élő gyerekeknek, amelyre továbbra is várjuk az érdeklődőket, hiszen folyamatosan be lehet rá csatlakozni.

Az előző évhez hasonlóan idén is megrendezzük a Gyermekotthonok közti Teqball kupákat, amelyek nagy örömünkre egyre népszerűbbé váltak a fiatalok körében. 2023 folyamán legalább négy regionális versenyt szervezünk majd. Ahogy azt már megszokhatták a résztvevők, az egész napos rendezvényen a versenyzés mellett, izgalmas programokkal is igyekszünk színesíti a napot. Emellett az ország más régióiban élő gyerekek idén is összemérhetik a tudásukat, hiszen nyáron és tavasszal két országos versenyt is szervezünk.

Érdemes tehát továbbra is barátkozni a Teqball sportággal és lelkesen gyakorolni, hiszen egész évben sok-sok programmal és lehetőséggel készülünk a gyerekeknek!