Sajtómegjelenések – 2024. január

Alapítványunk örömmel tett eleget a megkeresésnek, amelyet az Életmódi Magazintól kaptunk. A TV2-n vasárnaponként látható műsorban lehetőségünk nyílt arra, hogy az Alapítvány munkásságát bemutassuk. Az interjúban részletesebben beszéltünk a Teqball játékra épülő Sportprogramunkról, amely kapcsán az egyik edzőnkkel is találkozhattak a nézők. Jurkiewicz Tamás, gyermekotthonban élő utógondozottként edzi a társait, mellette pedig már profi Teqball versenyeken is indul, leigazolt játékosként.

A tévés megjelenés mellett, egy rádiós interjúra is sor került a Manna FM-en. A Családi Manna című műsorban Világi Szidónia, az Alapítvány vezetője, mesélt arról, hogy milyen programokkal, illetve projektekkel foglalkozunk.

A rádiós interjú itt hallgatható meg.

SZAKMAI KUTATÁS

Az Alapítvány szemlélete, hogy a hatékony segítségnyújtás alapja a szakmai megalapozás. Ennek elősegítésére a 2020-2021. évben országos felmérés keretében térképezte fel a gyermekvédelem rendszerén belül a gyermekotthonokban élő gyermekek oktatási részvételét, jelenlegi végzettségüket, továbbtanulási terveiket és tanulással, munkával kapcsolatos jövőképüket.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

KIEMELT TÁMOGATÓINK