Regionális Gyermekotthonok Közti Teqball Kupa – 2023. április

Lezajlott a 2023-as év első Gyermekotthonok Közti Teqball kupája. Debrecen városában szervezte meg a Gattyán Alapítvány az első regionális megmérettetést, ahol a versenyen kívül szórakoztató játékokat is kipróbálhattak a lelkes résztvevők.

A versenyen találkozhattunk visszatérő gyerekekkel, akik a tavalyi évben szintén részt vettek az általunk szervezett eseményeken. Az újonnan érkezőknek egy szabályismertetéssel és egy gyakorlással kezdődött a nap, majd kezdetét vette a verseny, ahol az első három helyezettet serleggel, éremmel, oklevéllel és értékes Decathlon utalvánnyokkal díjaztuk.

Azokra is gondoltunk, akik inkább sportolni  és a társaiknak szurkolni jöttek, így ők egy „pecsétgyűjtős” versenyen vehettek részt. A játékok között több is volt, amelynek a kipróbálásával pecsétet szerezhettek a gyerekek, majd az öt pecsétet összegyűjtők szintén ajándékokkal gazdagodhattak.

A saját versenyük végeztével, a nap második felében, a gyerekek megtekinthették az Országos Teqball Bajnokság döntőjét is, így kaphattak egy kis ízelítőt a sportág profi változatából.

Reméljük, még sok hasonló rendezvénnyel tudjuk a gyerekek hétvégéit színesíteni az idei évben és  egyre több sportolni vágyó, lelkes fiatallal találkozhatunk a Teqball kupáinkon!