IT eszközök adományozása a gyermekotthonoknak – 2024.

A 2023-as karácsonyi ajándékunk részeként egy több száz IT eszközökből álló adománnyal is megleptük a gyermekvédelmi és gyermekotthoni központokat. Az intézmények általában régebbi eszközöket használnak, az újabb gépek beszerzésére nehezen tudnak forrást biztosítani. Cégcsoportunk felajánlásnak köszönhetően asztali gépekkel, laptopokkal, telefonokkal, televíziókkal és projektorokkal segítjük a gyermekotthonokat.

2024. januárja óta folyamatosan zajlik az IT eszközök adományozása, amelyet az intézmények egyéni igényeinek megfelelően valósítunk meg. Összesen 24 intézmény részesül az adományból, amelyet személyesen juttatunk el az ország különböző pontjain található gyermekotthonokba. Az intézmények munkatársainak elmondása alapján nagy segítség számukra az eszközparkuk bővítése, amely a gyerekek tanulási és szórakozási lehetőségei mellett, az ő mindennapi munkájukat is támogatja.

SZAKMAI KUTATÁS

Az Alapítvány szemlélete, hogy a hatékony segítségnyújtás alapja a szakmai megalapozás. Ennek elősegítésére a 2020-2021. évben országos felmérés keretében térképezte fel a gyermekvédelem rendszerén belül a gyermekotthonokban élő gyermekek oktatási részvételét, jelenlegi végzettségüket, továbbtanulási terveiket és tanulással, munkával kapcsolatos jövőképüket.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

KIEMELT TÁMOGATÓINK