PROFESSIONAL RESEARCH

The Foundation’s approach is that the basis for effective assistance is professional foundation. To facilitate this, within the framework of a national survey conducted in the years of 2020 and 2021, the Foundation mapped the educational participation of children living in children’s homes, their current education, their further study plans and their vision related to learning and work.

COOPERATING PARTNERS

KEY SPONSORS

Gattyán Foundation (Hungarian name: Gattyán Alapítvány)
1101 Budapest Expo tér 5-7.

Bank account number

VAT number

2021 © Gattyán Foundation (Hungarian name: Gattyán Alapítvány) – All rights reserved.
Gattyán Foundation is the exclusive proprietor of the photographs published on the website and facebook page of Gattyán Foundation. The unauthorized use of the above photographs without the written consent of the Foundation may entail civil and/or – provided that the underlying statutory criteria are met – criminal liability.

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

Sajnálattal értesültünk róla, hogy Alapítványunk nevével csalók éltek vissza, hamis szolgáltatást kínálva. A csalók egy programunk meghiúsulására hivatkozva, kedvezményes árú babakocsikat ajánlottak eladásra, az Alapítvány logóját, címét és adószámát felhasználva. Az üzeneteket egy hamis e-mail címről küldték ki, amelyben szintén szerepelt az Alapítványunk neve. Azonban a megadott számlaszám, telefonszám és munkatárs semmilyen módon nem kapcsolódik a Gattyán Alapítványhoz!

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy a Gattyán Alapítvány semmilyen termék vagy szolgáltatás értékesítésével nem foglalkozik! Ennélfogva sem árajánlatot, sem díjbekérőt nem küldünk ki soha.

Kérjük, hogy amennyiben ilyen jellegű megkeresést kapnának, akkor jelezzék nekünk, illetve semmiképpen ne lépjenek kapcsolatba a csalókkal, ne utaljanak el a megadott számlaszámra semmilyen összeget.

Bízunk benne, hogy sikerül elkerülni a további visszaéléseket!

Bármilyen ezzel kapcsolatos egyéb kérdésüket, itt jelezhetik!