Ugrás a tartalomra

Partnereink

Szakmai együttműködések

Együttműködő partnereink szakmai támogatásukkal járulnak hozzá Alapítványunk munkájához. A tudásmegosztás és a közös célok mentén együtt teszünk a minőségibb gyermekvédelemért.

Hintalovon Alapítvány

Hintalovon Alapítvány az egyik legelismertebb hazai gyermekjogi szervezet, akikkel immár több éves az együttműködésünk. A szervezet alapítója Dr. Gyurkó Szilvia, gyermekjogi szakértő, aki a 2022-es Rekreációs és Szakmai Konferenciánk óta a szakmai képzéseink állandó előadója. Emellett a Nemecsek Programjukon keresztül igyekszünk minél több gyermekotthon számára elérhetővé tenni egy olyan gyermekvédelmi irányelv kidolgozását, amely segítheti az intézmények gyakorlati munkáját.

Kodolányi János Egyetem

A Kodolányi János Egyetemmel való együttműködésnek köszönhetően igyekszünk előmozdítani, hogy a szakellátásban nevelkedő fiatalok számára is reálisan elérhető cél legyen a továbbtanulás. Az ösztöndíjas hallgatóink felsőfokú szakképzések, alap- és mesterszakok közül választhatnak az érdeklődési körüknek megfelelően. Alapítványunk a hallgatói tandíjak mellett, laptoppal, illetve az egyéb felmerülő eseti költségek finanszírozásával is támogatja az állami gondozott fiatalok diplomaszerzését.

Köztes Átmenetek Nonprofit Kft.

A Köztes Átmenetek vezetője, Varga Dániel drogprevenciós képzések megtartásával járul hozzá az Alapítvány szakmai munkájához. 2018 óta egy budapesti állandó helyszínt is biztosítanak a témát bemutató interaktív kiállításuknak, melynek a mobil verziójával már 250.000-nél is több diákhoz, tanárhoz és szakemberhez jutottak el. Közös együttműködésük keretein belül kihelyezett képzéseket is biztosítunk a gyermekvédelemben élő fiataloknak és a velük foglalkozó nevelőknek és szakembereknek egyaránt.

Normafa

A Normafa Hotel, amely szintén a Docler Cégcsoporthoz tartozik, több rendezvényünk helyszínéül szolgál. A főváros egyik legszebb pontján található exkluzív hotel olyan egyedülálló környezetet biztosít, amely hozzájárul a maradandó élményszerzéshez. Legyen szó akár az állami gondoskodásban nevelkedő gyermekekről, akár a rendszerben dolgozó felnőttekről a hotel adottságainak köszönhetően még színvonalasabb programokon vehetnek részt.

SZGYF

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság a fenntartója azoknak az intézményeknek, amelyekkel Alapítványunk folyamatos kapcsolatban áll.  A munkájukat közvetve is igyekszünk segíteni, az igazgatásuk alá tartozó 28 intézmény részére nyújtott rendszeres támogatással. A kölcsönösen jó kapcsolat ápolása, úgy véljük, hogy mindkét fél célja, annak érdekében, hogy az ellátottak és rendszerben dolgozó munkatársak is minél jobb körülményekhez és lehetőségekhez jussanak.

Teqball

A Docler Cégcsoport tulajdonában lévő Teqball sportinnováció adja a Sportprogramunk alapját. Ennek a hatékony kapcsolódásnak köszönhetően tudunk rendszeresen Teqball asztalokat adományozni a gyermekotthonoknak, elősegítve az intézményen belüli sportélet fellendülését. Közös célunk, hogy a gyermekeknek minél több pozitív élményt adjon a Teqball sport gyakorlása, ezért a saját szervezésű Teqball rendezvényeink során is rendszeresen számíthatunk a támogatásukra.

Partnereink

Rendszeres és eseti támogatóink

Hiszünk benne, hogy a kiszolgáltatott sorsú gyermekek életét törődéssel, szeretettel és szakmai programok megvalósításával együttesen lehet jobbá tenni. A szervezett programok és szolgáltatások komoly pénzügyi erőforrást igényelnek. Az Alapítvány egyik célkitűzése ezeknek a pénzügyi forrásoknak a biztosítása és bővítése. A siker elérése csak részben az Alapítvány egyszemélyes törekvése, ez a munka közös érdekünk, mindannyiunk felelőssége.

Támogatásra kérünk minden olyan magánszemélyt vagy vállalkozót, aki felelősséget érez a társadalom „elesett” rétegeiért és ezen belül is elsősorban a gyermekekért.